Samenwerkingen

Graffiti Restaurant Heerlen

Ik ben ongelofelijk vereerd dat we samen met Jasper van de Vin en zijn sommelier Bart Aarts nog meer mensen smaaksensatie kunnen bezorgen. Jasper is een getalenteerde chef die op sterren niveau kookt met de puurste producten die er zijn. Wat Jasper doet met allerlei ingrediënten zoals onze olijfolie is niet te beschrijven.

In 2020 sloegen het Heerlens restaurant Graffiti en Sensazione Di Gusto de handen ineen voor een eigen olijfolie productlijn met naam ‘Graffiti Genco 27 Olive Oil’ en vervolgens in 2021 ‘Corio Aureus’. Heerlen herbergt als stad het oudste bouwwerk van Nederland: de Thermen. Restanten van dit Romeinse badhuis zijn te vinden in het Thermenmuseum. Wat velen niet weten is dat de Romeinen olijfolie gebruikten om zich te wassen in de badhuizen.

Het door Christian Petermann ontworpen blik is een ode aan de Thermen van Heerlen die vervolgens aan de onderzijde overvloeit naar het in L’Aquila gelegen restanten van het Amphitheater. De Romeinse vuurrode banier bevat een zogenaamde Winkbülle ezel, symbool van Heerlen.

Vanaf nu is ‘Corio Aureus’ verkrijgbaar in de Heerlense Delicatessezaak Delicious, gelegen op de Saroleastraat in hartje Heerlen. Over de samenwerking met Ronald en Eric de eigenaren van deze prachtige zaak vertel ik jullie later meer.

De Italiaanse President Sergio Matarella die in november 2021 op Staatsbezoek was in Nederland kreeg uit handen van de Heerlense burgemeester Wever onze ‘Corio Aureus’ olijfolie. Daar zijn wij als Sensazione di Gusto enorm verguld mee!

             

 

Weddingplanners

Met ongelofelijk veel plezier werk ik samen met deze powervrouwen. De meeste weddingplanners die je op de foto ziet zorgen met heel veel liefde dat de mooiste dagen van jullie onvergetelijker worden. Om een voorbeeld te geven Inge eigenaresse van Trouwen Italia en Nienke eigenaresse van A taste of Italy weddings zijn weddigsplanners die in het buitenland maar ook in Nederland de bruiloften nog onvergetelijker maken.

In samenwerking met Inge heb ik alle weddingplanners kennis laten maken met pure olijfolie en wat meer achtergrondinformatie verteld.

In Samenwerking met Nienke heb ik op olijfolieproeverij als activiteit verzorgd op een dag voor de bruiloft van een prachtige koppel.